Változtasd az életedben lévő nemeket igenre a Comple-X segítségével flexible matrix system
Immune Comple-X
facebook
facebook
E-mail:
info@icomplex.hu
Definiáljuk a betegség fogalmát!
A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. Ez valóban nem bonyolúlt, de a valóság korántsem ilyen egyszerű.
A betegségek millió fajtáját leírni, összeszámolni sem lehet. Életünk része, jelen van, körülöttünk van, lappang vagy éppen tombol.
Amit látunk, érzünk, tapasztalunk mindig fontosabb mint aminek nincsenek hatásai hétköznapi életünkre. Egy fogfájás nem tűr halasztást, míg egy szervi probléma amiről bár tudunk de nem tapasztalunk vele kapcsolatban káros jellemzőket, halogatunk.
Minden kornak megvan a ma a betegsége. Az elmúlt évezredek, évszázadok jellemzően bemutatták, hogy egy egy ilyen betegség, járvány hogyan veszi át az uralmat felettünk, emberek felett.
Azt gondolhatnánk, hogy a ma élő ember technikai és szellemi fejlettségének a csúcsán már teljesen immunis legyen szó bármilyen betegségről.
A helyzet korántsem igaz ránk, ma élő emberekre. Soha nem látott méreteket öltenek a betegségek, ráadásul ezek közül a legsúlyosabbat igyekszünk kezelni, de megszüntetni szinte lehetetlennek tűnik.
A betegségekkel kapcsolatos megelőzés pedig annyira távoli egy hétköznapi család életében, hogy szinte figyelemre sem méltó.


Az ételek, a stressz, a mozgás hiánya és sorolhatnánk, mind mind önmagában mérgező folyamatokat indítanak el szervezetünkben.
A legkegyetlenebb betegségekkel kapcsolatos statisztákákat nézve, szinte fel sem fogjuk mekkora a baj.
Az eurostat 2015. felmérése alapján Magyarország a negatív élmezőnyben van:
Felsorolni is nehéz azokat a betegségeket amelyek felelősek azért, hogy Magyarország dobogós ezen a negatív listán.
A leggyakoribb halálokok listájának a tetején foglalnak helyet a különféle daganatos megbetegedések, szív-és érrendszeri problémák...

Magyarországon évente több mint 32 ezren halnak meg rákban, a betegség férfiak esetében minden harmadik halálesetért felelős, a nőknél pedig az összes 23 százalékáért. Az EU-ban évente 7,3 millió ember kerül kórházba daganatos betegség miatt. Magyarországon.
A szabadgyökök
Dr. Richard Kolodner: A szabadgyökök, azon belül is az ún. reaktív oxigénfajták (ROS) régóta ismertek, mint az öregedési folyamatok főszereplői, de okozhatnak daganatot és más betegségeket is.
Gyakran találkozunk azokkal a kifejezésekkel, és intelmekkel, hogy "túlteng" szervezetünkben a szabadgyökök rémuralma, hamarabb öregszünk, mint kellene, és az antioxidánsok lehetnek a forradalmárok, mentőöveink, ha jót akarunk magunknak:-)! Nos, valóban elég sok szabadon kószáló elektron, mint szabad gyök keresi párját szervezetünkben. Ezek az anyagok különböző (egyébként természetes úton is létrejövő) anyagcsere folyamatok, és kémiai reakciók során szabadultak fel, majd újabb "házasságkötésre" akarják adni fejüket.

Csakhogy ezek a szabadgyökök igen nagy reakcióképességű, ingatag, rövid életű molekulák, melyek stabilizálódásához egy másik elektron szükséges. Ezt a "szabad kapacitást" a szervezetünk bármely ép sejtjében próbálják megtalálni, illetve onnan felvenni. Tulajdonképpen sejtrongáló (DNS rongáló!) tevékenységük miatt, sejtméregnek is nevezzük a szabadgyököket. Elég sok energiájába kerül szervezetünknek (Táplálkozás - alapanyagcsere, energiaforgalom, ATP), hogy úgy kösse meg (és szakítsa meg ezt a láncfolyamatot) a szabad és kötődni vágyó elektronokat, hogy minél kevesebb ép sejtnek rongálódjék közben a molekulaszerkezete. Az antioxidánsok azok a "kamikázék", melyek sok esetben, mintegy feláldozzák elektronjaikat, megmentve ezzel sok – sok ép molekulát.

Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, végül az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése.
Természetesen messze nem mellékes, hogy az antioxidánsokat milyen mennyiségben visszük be külső forrásból a szervezetünkbe!

A legtöbb étrendkiegészítő a biológiai hasznosulás tekintetében teljességgel fölösleges összetevőket is tartalmaz, melyekkel szervezetünk nem tud mit kezdeni ezáltalt fölöslegesen terheljük azt.
A Comple-X összetevőinek számos kivételes tulajdonsága révén elengedhetetlen része minden háztartásnak!
A tökéletes összetétel tökéletes arányban!
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Toxikus táplálkozás
A hiánybetegségek okozzák napjainkban a legnagyobb problémákat. Felgyorsult életünknek köszönhetően, nem tudunk kellő figyelmet fordítani a táplálkozásunkra....tovább olvasom
Hiánybetegségek / Népbetegségek
A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. Ez valóban nem bonyolúlt, de a valóság korántsem ilyen egyszerű.tovább olvasom
Elhízás
Az elhízás (obesitas, obezitás) olyan kórállapot, amelynek során a túlzott zsírraktározás oly mértékű, hogy az káros lehet az egészségre, és a várható élettartam csökkenéséhez, illetve számos egészségi problémához vezethet.tovább olvasom
Stressz
A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A stressznek nem csak pszichés megnyilvánulásai vannak, hanem a test működésére is hatást gyakorol. Sokszor akkorát, ami már súlyos betegségek kialakulását idézheti elő.tovább olvasom
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Siker
Egészség
Szabadság
2019. Minden jog fenntartva ® Impresszum