Változtasd az életedben lévő nemeket igenre a Comple-X segítségével flexible matrix system
Immune Comple-X
facebook
facebook
E-mail:
info@icomplex.hu
A Comple-x egy mikroalga keverék , mely kapszula formában kerül gyártásra és szedése nem csak ajánlott, hanem a mai átlag ember életmódját tekintve létfontosságú. Az eddigi legoptimálisabb formában tartalmazza azokat a kizárólag természetes eredetű anyagokat, melyekre Önnek és családjának szüksége van.

Bemutatónkon keresztül Ön is látni foga, miért fontos hogy a Complex-X kizárólag minőségi alapanyagokból készül és összetevői a legoptimálisabb arányban találhatóak meg benne.
Az étrend-kiegészítők piacán megtalálható termékekkel kapcsolatos félelmek nem alaptalanok. Számos alga keverék lebutított hatóanyagokkal kerül értékesítésre, ráadásul néhány közülük olyan anyagokat is tartalmaz melyekre nemhogy nincs szüksége hanem egyenesen kárt okoz a szervezetbe való bevitele. Mivel bármilyen, a szervezetünkbe bevitt anyag (legyen az étrend-kiegészítő, gyógyszer vagy bármilyen étel) hatást gyakorol a szerveztünk működésére, így elengedhetetlen, hogy csak ellenőrzött forrásból származó terméket rendeljen és a terméknek minden esetben optimális anyagösszetétellel rendelkezzen.
Hivatalosan is bemutatták a Immune Comple-X nevű készítményt, mely az eddigi legtökéletesebb mikroalga keverék és magas asztaxantin tartalommal rendelkezik, mely jelenleg a világ legerősebb sejtvédőjeként van nyilvántartva!

Az asztaxantin mellett a Comple-X mikroalga összetétele az orvostanilag legelismertebb szabadgyöklekötőket is tartalmazza.

Tökéletes mennyiségben és minőségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális- és nem esszenciális aminosavakat, zsírsavakat és karotinoidokat.
A Comple-X a legtökéletesebb munkát végzi az ön szervezetében!

1. fázis: Sejttisztítás
A Chlorella Vulgaris alga méregteleníti a szervezetet. Összegyűjti az emberi szervezetből a méreganyagokat köztük a nehézfémeket is és eltávolítja őket a testből. Ezen tulajdonsága révén nem csak a belet tisztítja meg, hanem az ereket és a test raktárait is, mint például a zsírszövetet.

A Chlorella alga nagy mennyiségű B-vitamin-komplexumot is tartalmaz, amely többek között a bél aminósavjainak felvételében és szállításában játszik fontos szerepet.

Erősíti az immunrendszert, serkenti a sebgyógyulást, biztosítja az egészséges bélflóra kialakítását, így szabályozza a bél működését és támogatja a májfunkciókat. A tudósok a Chlorella alga átfogó hatásrendszerét Chlorella Growth Factornak nevezik (röviden CGF).
2. fázis: Sejttáplálás
A Spirulina Platensis alga az egyedülálló vitális anyag tartalma miatt vált ismertté. Ez a kis zöld erőmű rendkívüli tápanyagsűrűséggel rendelkezik. Egyedülálló összetételben tartalmazza az emberi szervezet számára legszükségesebb anyagokat.

A Spirulina Platensis algát fogyasztók nagyobb ellenállóképességgel bírnak, emésztési gondjaik megszűnnek és vércukorszintjük is helyreáll. A termék fogyasztóinak lelkivilágára is kedvező hatással van, mivel serkenti az agyműködést. Ezáltal észlelőképességük érzékenyebbé válik, kiegyensúlyozottabbak lesznek és megnő a koncentrációs képességük. A Spirulina alga savtalanítja, regenerálja és immunizálja a sejteket.

3. fázis: Sejtvédelem
Haematococcus Pluvialis elnevezésű mikroalga erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi vagy tartós állapotba kerül és vérvörösre pigmentálódik. Tisher angol biokémikus azonosította a vörös szín fő okát, az asztaxantin karotionidot.

Időközben a természetes asztaxantin a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek. Ez a folyamat a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. Az asztaxantin védőfunkcóinak köszönhetően mélyalvás állapotában az algák akár több, mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik. Csak akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények ismét megfelelőek lesznek, azaz elég táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek. Ezáltal az algák már korai Földünkön is dacoltak a legviszontagságosabb természeti körülményekkel.

Az asztaxantin védőpajzsának köszönhető az a tulajdonságuk is, hogy átvészelik a szárazságokat és a jégkorszakokat.
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Toxikus táplálkozás
A hiánybetegségek okozzák napjainkban a legnagyobb problémákat. Felgyorsult életünknek köszönhetően, nem tudunk kellő figyelmet fordítani a táplálkozásunkra....tovább olvasom
Hiánybetegségek / Népbetegségek
A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. Ez valóban nem bonyolúlt, de a valóság korántsem ilyen egyszerű.tovább olvasom
Elhízás
Az elhízás (obesitas, obezitás) olyan kórállapot, amelynek során a túlzott zsírraktározás oly mértékű, hogy az káros lehet az egészségre, és a várható élettartam csökkenéséhez, illetve számos egészségi problémához vezethet.tovább olvasom
Stressz
A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A stressznek nem csak pszichés megnyilvánulásai vannak, hanem a test működésére is hatást gyakorol. Sokszor akkorát, ami már súlyos betegségek kialakulását idézheti elő.tovább olvasom
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Siker
Egészség
Szabadság
2019. Minden jog fenntartva ® Impresszum