Változtasd az életedben lévő nemeket igenre a Comple-X segítségével flexible matrix system
Immune Comple-X
facebook
facebook
E-mail:
info@icomplex.hu
Ezen az oldalon bemutatom neked, hogy hogyan tudsz
pénzt keresni a Comple-X segítségével.
Ha érdekel a ténylegesen passzív jövedelem, akkor a legjobb helyen jársz. Itt a passzív pénzkeresethez nincs szükség termékeladásra, vagy munkatársak meghívására.

A főoldalon lévő videóban már láthattad, hogy a Comple-X segíthet céljaid elérésben, legyen az egy minőségíbb, nyugodtabb életvitel, vagy akár a teljes anyagi biztonság.

A Comple-X minőségí és egyedülálló összetétellel bíró terméket cégünk ötvözte egy modern hálózati marketinggel, aminek segítségével a cégünk hasznának egy részét visszaosztja a munkatársak között. Ne a hagyományos idejemúlt mlm rendszerre gondolj, mert itt aládkerülhet olyan felhasználó, akit nem Te hívtál meg, hanem valamelyik feletted lévő csapattársad. Az itt látható ábrákkal összegzem ennek a hálózatnak az előnyeit és, hogy hogyan tudsz belőle profitálni. Az alkalmazott hálózati marketing az úgynevezett flexible mátrix rendszer.
A hármas flexible mátrix rendszer lényege
Szélességben 3 embert enged elhelyezni, a negyedik ember az alattunk lévő üres helyekre kerül. (Ha pl. csatlakoztatsz 3 munkatársat a rendszerhez, a negyedik általad hozott munkatárs alájuk kerül oda, ahol üres hely van. Ha a regisztrációd után nem csatlakoztatsz új munkatársat, akkor a feletted lévők új munkatársai kerülnek alád, mivel üres helyek vannak alattad.) A hármas mátrix rendszer 7 szint mélységig fizet jutalékot. A 8. szinttel bezárólag alattad összesen 2187 ember lesz.
A Comple-X - ben lehetőséged van arra, hogy az alattad lévők és a feletted lévők munkájából is bevételre tegyél szert. 1; Ha egy aktív tagot Te hívtál meg a rendszerünkbe, akkor az Ő havi aktivitása után bevételed keletkezik. A bevételt a havi aktivitási összegből adjuk neked. A teljes befizetett összeget figyelembe vesszük, nem csak a cégnek jelentett árrést. Tehát az aktív tag által befizetett teljes összeg után kapsz jutalékot. A bevételed függ attól, hogy milyen szinttel rendelkezel a hálózatban. A legalsó szinten a befizetett összeg 1.6 % - át, a legfelső szinten pedig a befizetett összeg 6%-át kapod meg jutalék formában.
Ismerd meg a valóban passzív jövedelmet!
A fenti ábrán a "Te vagy" nyíl jelöl Téged. Látható az ábrán, hogy a feletted lévő partner által meghívott és regisztrált partner alád került, mert az első szabad hely alattad volt. Így a Te alattad lévő szintek is töltődnek "ajándék" regisztrálókkal. Teljesen mindegy, hogy Te hívtad meg az alattad lévő ügyfelet vagy ajándék regisztrációként kaptad, a jutalékod az Ő havi aktivitása után csak attól függ, hogy milyen szinten állsz a rendszerben. Ebben a Comple-x Flexible Mátrix rendszerben valóban passzív pénzkereseted lehet, amenyniben regisztrálsz és aktv partner vagy.
Cégünk elsődleegs érdeke, a termékünket piacvezető pozícióba helyezni és ehhez promócióra van szükség. A CF-MLM lényege, hogy azok is részesüljenek cégünk bevételéből, akik nem hívnak meg partnereket, viszont aktivitásuknak köszönhetően ösztönzik azokat a partnereket, akik magasabb veételt szeretnének elérni hálózatunkban.

Hozzánk megéri csatlakozni akkor is, ha nem szeretnék további partnereket meghívni, azonban gondold át, hogy jelen pillanatban is legalább 100 olyan ismerősöd van, akit szintén érdekelne ez a lehetőség. Ezeket az embereket helyetted mások hívják meg rendszerünkbe és Ők ezáltal magasabb jutalékot érnek el rendszerünkben.

Előfordulhat az is, hogy Te nem szeretnéd megíhvni ismerőseidet, de megteszi más, és pár nap múlva már Te leszel az akinek egyik ismerősöd ajánlja ezt a lehetőséget. Nem lett volna jobb neked meghívni Őt?

Ráadásul a legszerencsésebb helyzetben vagy, hiszen a régi elavlult hideghívás és gyomorszorongató marketing helyett az internet már ezer és ezer olyan emberhez ad neked folyosót, akiket személyesen megkeresni korábban lehetetlen volt.

Megvizsgálva ezeket a tényeket láthatod, hogy tényleg csak rajtad múlik, hogy az alattad lévő emberek után hány százalék jutalékra teszel szert.

A statisztiká kszerint már a legalapabb megosztások is emberek ezreihez jut el az interneten, a kérdés csak az, hogy egy minősgíbb és sikeres élet megér-e neked annyit, hogy megoszd ismerőseiddel ezt a tapasztalatot.

Mit osztottál meg legutóbb ismerőseiddel? - egy filmet amit láttál és jónal tartottál, egy zenét ami tetszett, vagy egy terméket ami használt neked?

Folyamatosan reklámozunk ismerőseinknek termékeket anélkül, hogy tudnánk. És hogy ezekből mennyi jutalék jár neked? Semmi.

Mi viszont fizetünk érte. Ennyi az egész.
Elérhető szintek és jutalékok a Comple-X
Flexible Matrix Rendszerben
  Starter szint
A starter szinten lévő partner az aki havi szinten aktív és az alatta lévő aktív partnerek száma kevesebb mint 12. A Starter szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után 800 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
  Team Trainer szint
Team Trainer az a partner, aki alatt van legalább 12 regisztrált partner. A Team Trainer szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után 1200 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
  Director szint
Director szinttel rendelkezik az a partner aki alatt legalább 50 regisztrált partner van. A Director szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után már 1600 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
   Senior Director szint
Senior Director szinttel rendelkezik az a partner aki alatt legalább 150 partner van. A Senior Director szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után már 2000 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
  Ambassador szint
Az Ambassador szinttel rendelkezik az a partner aki alatt legalább 500 regisztrált partner van. Az Ambassador szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után már 2500 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
  Founder szint
A Founder szinttel rendelkezik az a partner aki alatt legalább 900 regisztrált partner van. A Founder szinten lévő partner az alatta lévő regisztrált partnerek befizetései után már 3000 Ft bónuszt kap emberenként. Az alatta lévő emberek lehetnek ajándék partnerek is, a szintlépés nem függ attól, hogy közvetlenül Te hívtad meg vagy sem az alattad lévő ügyfelet.
Lássunk egy példát
Regisztrálsz és aktív partner vagy. Alád kerül 200 olyan ember akik szintén aktív tagok. Teljesen mindegy, hogy Te hívtad meg ezeket a partnereket, vagy esetleg más feletted, vagy alattad lévő partner. A 200 regisztrált aktív partnernek köszönhetően, Senior Director szintre qualifikálsz, ahol partnerenként 2.000 Ft a bónuszod. Ez esetben a jutalékod 400.000 Ft. Az így elért szint nem nullázódik, nem esel vissza az alsóbb szintekre akkor sem, ha következő hónapban csak 70 regisztrált partner fizeti be az aktivitáshoz szükséges díjat.

A Comple-X Flexible MLM rendszernek köszönhetően hálózatod a legegyzserűbebn épülhet:

Te magad hívsz meg embereket és építed a szintjeidet

Bár itt neked is gondoskodnod kell arról, hogy minél többen regisztráljanak a Te meghívásodra, de a rendszernek köszönhetően a havi jutalék bónuszon kívül a legaktívabb hálózat építők között éves szinten forgalmi bónuszt ír jóvá

Az alattad lévők hívnak meg partnereket

Ez számodra passzív jövedelmet jelent, hisz az alattad lévők partnerei a Te partnereid is egyben.

A feletted lévők hívnak meg partnereket

Ez szintén passzív jövedelem, mert a Comple-X MLM rendszernek köszönhetően a feletted lévők által meghívott partnerek az alattuk lévő első üres helyre kerülnek be, így az alattad lévő üres helyek is fel lesznek töltve.
Mekkora hálózatod lehet?
A Comple-X Flexible MLM rendszer alattad 7 szint mélységig fizet jutalékot. Az alattad lévő partnerek után kapott összeg függ a Te szinted megenevzésétől, tehát hogy Starter vagy vagy esetleg Senior Director. Mivel egy teljes hálózat esetében már biztos hogy Founder leszel, így a legmagasabb összeggel kell hogy számoljunk.

A példában Founder szinttel rendelkezel, mivel alattad a 7 szinten összesen 3279 ember van, és a legmagasabb (Founder) szint eléréshez mindössze 900 aktív tagra van szükséged alattad. Levezetjük mit jelent számokban az alattad lévő hálózat aktív tagjait tekintve.

Nézzük meg ez számokban mit jelent:

Te vagy a nulladik szint

Ez a kezdő szinted, alattad 7 szint mélységig vagy jogosult jutalékra amennyiben a havi reordert (aktivitást) fizeted.


1. szinted

3 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket.
Az első szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 9.000 Ft

2. szinted

9 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
A második szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 27.000 Ft

3. szinted

27 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
A harmadik szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 81.000 Ft

4. szinted

81 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
A negyedik szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 243.000 Ft

5. szinted

243 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
Az ötödik szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 729.000 Ft

6. szinted

729 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
A második szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 2.187.000 Ft

7. szinted

2187 ember van ezen a szinten. Te regisztráltad Őket, vagy fentről kaptad Őket, vagy az alattad lévők hívták meg Őket.
A hetedik szint jutaléka neked mint Foundernek: 3000 FT / fő = 6.561.000 Ft

A 7 szinten összesen 3279 embered van és Founder szinttel az adott hónapban elért jutalékod:

9.837.000 Ft
A reigsztráció és az aktivitás
Ahhoz hogy a fenti jutalék rendszerben részt vehess, regisztrálnod kell. A regisztrációt követően, a fiókodban meg kell adnod, tovább személyes adatokat is.

A piacon jelen lévő marketing rendszerekkel szemben nálunk nincs szükség több száz ezres befizetésekre és nálunk a flexible matrix rendszernek köszönhetően hálózatod 3 forrásból is épülhet.

A regisztráció után, hogy jutalékra jogosult legyél, 50 ezer forint regisztrációs díjat kell befizetned. A regisztráció után a fiókodban találod az ehhez szükséges adatokat és tájékoztatót.

Mit kapsz a havi díj megfizetéséért?

Postai úton külünk neked 2 db minőségí Comple-X mikroalga terméket, melynek a forgalmi értéke 25.000 Ft. Ezen kívül jogosult leszel a fent levezett rendszerben keletkezett jutalék kivételére.

A fent leírt rendszerből láthatod, hogy nálunk nem értéktelen jelvények és termékek
Gondolkodjunk együtt
Befizeted az 50 000 Forintot, melyből 25 000 Ft azonnal visszajön, ha eladod a kézhez vett termékeket.

Az aktivitásodnak köszönhetően az alattad lévők és a feletted lévők munkájából is komoly jutalékod keletkezik.

Számolj utána: a Comple-X rendszernek köszönhetően 3 forrásból is épülhet a hálózatod, így a Comple-X által kinált rendszer valóban passzív bevételt jelenthet számodra.

Érvek pro- és kontra
Dolgoztál már MLM-ben és nem kerestél vele pénzt
Az eredeti célból létrehozott MLM rendszer az üzleti kereskedelem legjobban fizető üzletága lett. A probléma a feltünő, majd eltünő fantom cégek által indított rendszerek és a hozzájuk tartozó értéktelen termékek. Egy egy ilyen rendszer jön megy, de a mai napig vannak olyan rendszerek melyek MLM-re épülnek és több 10 éve jelen vannak életünkben.

A Comple-X Flexible MLM rendszer egy minőségí és nívós termék forgalmazásért jött létre és 100% ban magyar tulajdonban lévő cég forgalmazza. Hálózati stratégiáját átnézve látható, hogy egyedülálló hálózatépítési struktúrát kínál, így a cél egy stabil és jól működő termékforgalmazási rendszer létrehozása.

Mit kínálnak mások:

a cég terméke nem megfelelő

a cég marketing terve nem megfelelő

a segtség teljes hiánya azok felé akik szeretnének ezzel pénzt keresni

Mit kínálunk mi:

a Comple-X tökéletes minőségű termékösszetételének köszönhetően elengedhetetlen része lesz minden háztartásnak

a cég marketing terve egyedülálló módon önmagát építí. Egyszerre 3 forrásból épülhet az alattad lévő hálózat

Célunk hogy a Comple-X a háztartások természetes része legye, és sikerünket megköszönve folyamatosan támogatjuk és segítjük azokat akik csatlakoznak hozzánk.
Nem dolgoztál még MLM rendszerben és nem is értesz hozzá
Az MLM rendszer a legegyszerűbb legális formája annak, hogy anyagi biztonságot teremts magadnak és emellett szabad időd is legyen élvezni az életed.

Alapvetően a szokványos MLM rendszer lényege, hogy a szinten alattad lévő partnerek tartják fent a felettük lévő partnerek jutalékát. Ez ideje múlt, éppen ezért ha még nem dolgoztál MLM-ben akkor számodra is a legjobb hely a Comple-x Flexible MLM világa.

Itt a partnerek egymást segítik, és hálózatod épül akár Te hozod a partnered, akár az alattad lévő építí, akár a feletted lévő hozza.

Ha szükséges segítünk:

arra ösztönözzük partnereinket csapat találkozón és marketing megbeszéléseken, hogy segítsék az alattuk lévőket tanácsokkal, vagy bármilyen olyan támogatással aminek köszönhetően élvezet lesz velünk a munka. Kérdéseiddel bátran fordulhatsz ügyfélszolgálatunkhoz, nem egy távolkeleti elérhetetlen céget kell utolérned ha problémád van Célunk, hogy a termékünk piacvezető legyen és hogy ennek köszönhetően Magyarország legstabilabb MLM rendsezrének felépítése.
Jobb egy hagyományos munkahely kevesebb pénzért
Játszunk egy szituációs játékot. Pénztárosként dolgozol egy élelmiszer áruházban.

A példa kedvéért egy magyar áruház átlag havi árrését vettük alapúl. A bal oldali ábra egy átlagos fizetési rendszerben történő keresetet mutat, a jobb oldali pedig azt, hogy ez kb. mennyi lenne ha MLM rendszerben történne a foglalkoztatásod.
Ez az egyszerű példa is mutatja, hogy a Multi Level Marketing lényegében igazságosabb kereseti forma bármelyik jelenlegi fix munkahelyel szemben.

Fix munkahely:

Fix munkaidő.
A munkád valódi gyümölcsét a foglalkoztató cég zsebre teszi.
A mai gazdasági helyzetben senki munkája nincs biztonságban.
A nyugdíjas éveket elérve több tíz év végig dolgozott robotjának eredménye vár, ami jelenlegi állapotok szerint a megélhetésez is kevés.

Comple-X Flexible MLM:

Rugalmas munkavégzés. Délelőtt, délután, hétfőn vagy kedden, és nem áll a sarkadbans enki aki a munkádat ellenőrzi és bírálja
A cég a forgalmának egy jó részét viszaosztja a hálózatdba, akár ajándék emberek építették fel azt akár Te.
Hosszútávú, kiszámyítható és biztos megélhetés egy segítőkész csapat tagjaként
Tervezhető nyugdíj, mely nem függ gazdasági helyzettől és a ledolgozott évek szmától.
Nincs szabad időd
Mesélted már el bárkinek az ismerettségi ködöben pl. hogy:

milyen jó filmet láttál
melyik mobilszolgáltatóhoz tartozol és miért
hol vetted meg a vacsorához valót és miért
miért az adott márkát szereted
melyik céggel dolgoztattál lakásfelújításnál és miért
stb
stb
stb

Ezekre mind volt időd, és akár hiszed akár nem, terméket vagy szolgáltatást ajánlottál!

A kérdésem: kaptál-e pénzt ezekért az ajánlásokért?


Azt kell átlátnunk, hogy az egész életünket körül vevő marketing világnak részesei vagyunk és a cégek legfontosabb marketing eszköze Te vagy! Folyamatosan marketinget végzünk akárkivel beszélgetünk magunkról. És amíg ezekért nem kapsz pénzt, Mi igenis bőségesen fogjuk honorálni azt, ha a csapatung aktív tagja leszel.

Az igazi szabadidő az amikor magadnak dolgozol és nem vásárolja fel aprópénzért az életed egyik cég sem.

Minden körülmény adott hogy a Comple-X Flexible MLM sikeréből részesülj: Az internet a világ legtökéletesebb módja annak hogy partnereket keress, több tíz ezer ember vesz körül Téged minden órában, neked csak meg kell őket szólítanod.
A döntés, amikért Te felelsz
Bezárod ezt az oldalt Mersz több lenni
Elhiszed hogy fal van közted és a sikereid között?
Az emberek már 1967-óta tudják, hogy minden ami velünk történik, a sikerek, a kudarcok mind mind fejben dölnek el. Ha az élet elhiteti veled, hogy nem lehetsz több, akkor ez el is van döntve.

Hogy miért 1967?


Akkoriban egy dolog foglalkoztatta az viselkedést vizsgáló tudósokat, hogy manipulálható e egy élőlény.

Egy medence 3 cápával, ez volt erre a legjobb teszt. A medence két részre volt osztva egy üveg fallal. Az egyik oldalt a cápák, a másik részbe pedig minden egyes nap húst dobtak be.
A cápák természetesen megpróbáltak eljutni a bedobott húsig, de az üvegfal az útjukat állta. Napokon keresztül próbálkoztak, majd pár nap után látták a tudsódok hogy hiába dobnak be húst, a cápák már nem mennek neki a falnak.

Az üvegfalat kivették és ami akkor következett, arra nem számítottak.

A cápák nem úsztak oda a húshoz, mert elhitették velük, hogy elérhetetlen számukra.

Életünkben rengeteg üvegfalat próbálnak elénk rakni, a kérdés, hogy Te melyik vagy?

Elfogadtad, hogy kevés vagy a céljaid eléréséhez? - vagy ennél többet szeretnél?


Akik csatlakoztak hozzánk, jó úton vannak, hogy megértsék, a Comple-X megmutatja, hogy nincs üvegfal!

Az ajtót megmutattuk, a kulcs Te vagy!
Siker
Egészség
Szabadság
2019. Minden jog fenntartva ® Impresszum