Változtasd az életedben lévő nemeket igenre a Comple-X segítségével flexible matrix system
Immune Comple-X
facebook
facebook
E-mail:
info@icomplex.hu
Hol tart ma a táplálkozás?
A hiánybetegségek okozzák napjainkban a legnagyobb problémákat. Felgyorsult életünknek köszönhetően, nem tudunk kellő figyelmet fordítani a táplálkozásunkra. A gyorséttermek, az előre elkészített ételek az életünk részévé váltak. Nincs olyan háztartás ahol ebben a pillanatban ne lenne előre elkészített étel. Hatékonyságuk nyilván elismert, ám de minőségük messze elmarad az elvárttól, a legnagyobb probléma pedig az, hogy a szervezetünket minden egyes nap mérgekkel árasztjuk el. A hiánybetegség legfőbb oka, az ételeinkre jellemző tápanyagszegény összetétel. Amit korábban a táplálkozásunk biztosított számunkra, azt napjainkban lehetetlen megoldani.
Lássunk néhány példát


Gyorséttermek:
A világ egyik legnagyobb bevételét tudhatja magának ez az iparág. Kihasználva azt, hogy az embereknek nincs elég idejük és lehetőségük megfelelően táplálkozni, elérhető és gyors megoldást kínálnak.

Perek sokasága és elhízott, egészségtelen emberek jellemzik az élelmiszer ipar legsötétebb bugyrát. Számos kutatás és teszt mutatta ki, hogy a legtöbb népbetegségért a tartósítószerrel teletöltött ételek a felelősek. Gyerekek és szülők közösen mérgezik magukat és közben fel sem fogják, hogy milyen stresszt okozunk ezzel a szervezetünknek. lehetőségük megfelelően táplálkozni, elérhető és gyors megoldást kínálnak.

KALÓRIABOMBÁK: a gyorséttermi étel Amerikából származik. Sok mindent elárul, hogy még ők is azt mondják erre, hogy "szemét étel (junk food)". Tulajdonképpen ez teljesen helytálló megállapítás, mivel sajnos a gyorséttermi ételek tele vannak zsírral, koleszterinnel, nagy mennyiségű kalóriával. A gyorsételek összetevői különféle mellékhatásokkal járhat. Ilyen pl.: gyulladásos megbetegedések, puffadást, premenstruációs szindróma, depresszió.
Fagyasztott ételek:
Az első és legfontosabb kérdés, hányszor lett kiengedve és lefagyasztva, mielőtt a kosaradba került. És nem csak ez a probléma velük...
Fagyasztott termékek esetén káros pl. a műanyag zacskóba való csomagolás, mely sok, az egészségünkre káros vegyi anyagot tartalmaznak (pl. akrilamid, ami növelheti a rák kockázatát).
A fagyasztott csirkék és nugettsek pl. messze vannak az ideális élelmiszerektől, mert túl sok zsírt és túl kevés húst tartalmaznak.
Add hozzá a tartósítószert, és a sót, így egy olyan élelmiszer bombát kapsz, ami bármikor felrobbanhat.

Ráadásul a fagyasztott rántott csirke kétszer-háromszor több zsírt tartalmaz, mint egy egyszerű sajtburger – és akkor még az ízfokozókról, tartósítószerekről, mesterséges töltelékről nem beszéltünk.
A szív és érrendszeri betegségekkel foglalkozó Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases szaklap legutóbbi tanulmányában hosszasan taglalja, hogy miért nem egészséges a gyors és feldolgozott ételek fogyasztása!
Növekedési hormonok:
A húsevés ma már nemcsak a telített zsírok és a koleszterin miatt adhat okot az aggodalomra, de az állattenyésztés során felhasznált hormonmennyiség emberi szervezetre kifejtett hatása is több kérdést felvet. Biztonságos-e a hormonokkal felduzzasztott mellű csirke vagy az önálló tejüzemként működő szarvasmarha húsa, teje.
Fontos megjegyeznünk, hogy Európa országaiban 1989 óta nem alkalmazhatók a haszonállatoknál a testtömeg gyarapodásáért és ivarzásának megindításáért felelős tireosztatikus, ösztrogenikus és gesztagenikus anyagok.

Számos vita tárgyát képezi a növekedési hormonok felhasználásának engedélyezése vagy tiltása a lehetséges karcinogén és genotoxikus (DNS-t károsító) hatásuk miatt. Elég csak Észak-Amerikára gondolunk, ahol hormonkezelt állatok húsát fogyasztják, és igen kimagasló a mell, petefészek illetve prosztatarák aránya.
Génmódosított zöldségek:
Egy nemrégiben írt tanulmány afelé mutat, hogy patkányok és egerek szervezetében súlyos elváltozásokat okoz a génmanipulált ételek fogyasztása. A 19 felmérést összegző kutatók azt figyelték meg, hogy a vér és vizelet biokémiáját, illetve a vizsgált szervek súlyát is tartalmazó paraméterek jelentős mértékben megváltoztak a génkezelt táplálékon tartott állatok esetében.

A legnagyobb elváltozás a hímek veséjében volt megfigyelhető, amely a feljegyzett elváltozások 43,5 százalékát tette ki, ezt a 30 százalékot kitevő máj követte a nőstények szervezetében. Ezeken kívül elváltozás mehet végbe az ilyen táplálék hatására a szívben, a lépben, egyéb szervekben és a vérsejtekben is.

Dr. Mercola fenti cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy a génkezelt élelmiszerek lassan már elkerülhetetlenekké válnak, s ez komoly veszélyt jelent az egészségünkre, még általánosabban a jövőnkre nézve. A kutatók elismerik, hogy kevés a rendelkezésre álló információ, számos megválaszolatlan kérdés merül fel a GM növények hatását illetően.
Gyógyszerek mellékhatásai:
Ma már egy-egy tünet jelentkezésekor szinte automatikusan gyógyszerekhez nyúlunk, nem gondolva arra, hogy milyen általános, illetve milyen mellékhatásai is vannak, lehetnek a bevett gyógyszernek.

A gyógyszerek egy része pl.: kemoterápiás szerek, hashajtók tartós használata, bizonyos antibiotikumok, de a sugárkezelés is károsíthatja a vékonybél nyálkahártya felszívó hámját, visszafordítható felszívódási zavart idézve elő.

Nem lehet lebecsülni azt a veszélyt sem, amit a széles spektrumú antibiotikumok tartós szedése jelent a normál bélflórára.
Amivel tarozunk magunknak és a családunknak:
Az egészséges életmód létfontosságú, hisz az életünkről van szó. Években mérhető változást jelent, ha odafigyelünk magunkra és családunkra.

Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő rendszeres fogyasztása. Ezáltal a betegségek kockázatát minimálisra csökkenthetjük.

Magyarországon a daganatos betegségekből származó halálozás a világon az egyik legnagyobb. Ez a szomorú statisztikai adat megváltoztatható lenne, hiszen a daganatos betegségek 30-40%-a megelőzhető egészséges táplálkozással és életmód váltással.
A Comple-X mikroalga keverék összeéttelének köszönhetően a legnagyobb segítség lehet azok számára, akik szeretnének tenni az egészségükért.
Egy érdekes gondolat
Ha előtted lenne egy pohár amiben méreg van, akkor kiinnád a tartalmát? - Gondolom nem. Mégis megtesszük nap mint nap, hogy szervezetünket ételnek, italnak álcázott mérgekkel bombázzuk. A toxikus táplálkozás természetes velejárója az elhízás, a stressz és a különféle megbetegedések.
A Comple-X összetevőinek számos kivételes tulajdonsága révén elengedhetetlen része minden háztartásnak!
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Toxikus táplálkozás
A hiánybetegségek okozzák napjainkban a legnagyobb problémákat. Felgyorsult életünknek köszönhetően, nem tudunk kellő figyelmet fordítani a táplálkozásunkra....tovább olvasom
Hiánybetegségek / Népbetegségek
A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. Ez valóban nem bonyolúlt, de a valóság korántsem ilyen egyszerű.tovább olvasom
Elhízás
Az elhízás (obesitas, obezitás) olyan kórállapot, amelynek során a túlzott zsírraktározás oly mértékű, hogy az káros lehet az egészségre, és a várható élettartam csökkenéséhez, illetve számos egészségi problémához vezethet.tovább olvasom
Stressz
A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A stressznek nem csak pszichés megnyilvánulásai vannak, hanem a test működésére is hatást gyakorol. Sokszor akkorát, ami már súlyos betegségek kialakulását idézheti elő.tovább olvasom
A Comple-X az Ön legjobb választása
- minőségi alapanyagokból készül

- legoptimálisabb a benne található anyagok összetétele

- verhetetlen az ára

- kapszula formájának köszönhetően kiküszöböli a tablettákkal kapcsolatos egészségügyi problémákat
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X 180 db kapszulát tartalmaz.
(adagolás: napi 6 kapszula)
1 havi ( 1 doboz ) Comple-X ára 10.157 Ft + ÁFA = 12.900 Ft

vagy

2 havi ( 2 doboz ) Comple-X ára 14.882 Ft + ÁFA = 18.900 Ft

vagy

3 havi ( 3 doboz ) Comple-X ára 20.315 Ft + ÁFA = 25.800 Ft

vagy

6 havi ( 6 doboz ) Comple-X ára 39.292 Ft + ÁFA = 49.900 Ft
Siker
Egészség
Szabadság
2019. Minden jog fenntartva ® Impresszum